EL PRIVILEGI DE VIURE AL CENTRE

Residencial INBISA Ripollet Centre et presenta una nova i exclusiva promoció de 64 habitatges, plantes baixes i àtics dúplexs, de 1, 2, 3 i 4 dormitoris, totes elles amb terrassa, i repartides en dos moderns edificis.

Residencial INBISA Ripollet Centre t’ofereix el privilegi de viure en ple centre de Ripollet (Barcelona), en la confluència dels carrers Pau Casals i Doctor Bergós, i de gaudir d’una promoció que s’ha projectat pensant en persones com tu i la teva família, per la qual cosa en el seu disseny i arquitectura s’han cuidat tots els detalls per a adaptar-se a les teves preferències i necessitats. Un projecte en el qual s’ha buscat el màxim confort, qualitat, amplitud i lluminositat en totes les llars de la promoció.

A més, Residencial INBISA Ripollet Centre disposarà de garatges, trasters i diferents zones comuns per a tota la família, perquè decidir-te sigui més fàcil i senzill.

Solicitar información

Introduce tus datos y nos pondremos en contacto contigo

ESPAIS ON VIURE I GAUDIR

Residencial INBISA Ripollet Centre està conformat per dos edificis amb diferents i exclusives zones comunes dissenyades i pensades perquè tota la família pugui gaudir de diferents espais confortables i segurs.

LLARS PENSADES PER A TU I LA TEVA FAMÍLIA

Residencial INBISA Ripollet Centre t'ofereix un enclavament privilegiat per a viure en el centre de Ripollet, en la confluència dels carrers Pau Casals i Doctor Bergós i a tan sols 15 minuts de Barcelona.

ESPAIS ON VIURE I GAUDIR

Residencial INBISA Ripollet Centre està conformat per dos edificis amb diferents i exclusives zones comuns dissenyades i pensades per que tota la família pugui gaudir de diferents espais confortables i segurs.